afspraak maken?
VERTROUWD FAMILIE BEDRIJF
DE BESTE INKOOPCONTACTEN
EIGEN PRODUCTIE
HOGE KWALITEIT

Showroom met pvc vloeren en meer

Kom gerust eens langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bewonderen; van een houten vloer en traditioneel parket, tot pvc en laminaat. In onze ruim 400m² grote showroom vindt u een groot aantal vloeren. Laat u eens door een van onze verkopers rustig begeleiden langs alle mogelijkheden. Bent u op zoek naar iets specifieks? Bij Biggelaar Parket vindt u de mogelijkheid om uw houten vloer precies naar uw wens samen te stellen. Dankzij een uitgebreide werkplaats en spuiterij zijn vele mogelijkheden te combineren. Naast houten vloeren vindt u een zorgvuldig samengestelde collectie aan laminaat en pvc vloeren. Deze vloeren zijn volledig onderhoudsvrij en in vele verschillende series leverbaar. Zo vindt u in pvc vloeren zelfs betonlook en visgraat vloeren.

In onze showroom kiest u uit hoogwaardige houten vloeren, traditioneel parket, pvc of laminaat

Kom langs bij Biggelaar Parket om uw nieuwe vloer uit te zoeken. In onze ruime en moderne showroom vindt u alle mogelijkheden. Onze specialisten hebben dankzij hun jarenlange ervaring alle kennis om u van gedegen advies te voorzien. Ook denken onze medewerkers graag met u mee over de mogelijkheden op het gebied van vloerverwarming of vloerverkoeling. Bovendien vertellen onze medewerkers u alles over het onderhoud van uw vloer of eventuele renovatie.

In onze werkplaats maken wij uw droomvloer

Daarnaast hebben wij een eigen werkplaats en spuiterij waar we de mogelijkheid hebben om kleuren, breedtes en bijzondere uitvoeringen te combineren tot uw ideale droomvloer. Zo heeft u altijd een vloer die volledig voldoet aan uw wensen. Genoeg redenen dus om eens binnen te lopen en onze vloeren te bekijken. Neem voor al uw vragen contact op met 0413 363497 of stuur een e-mail naar info@biggelaarparket.nl. U kunt ook direct online een afspraak maken met een van onze verkoopspecialisten. Wij beantwoorden al uw vragen met plezier. Komt u binnenkort langs in onze showroom om onze vele mogelijkheden in hoogwaardige houten vloeren, traditioneel parket, pvc en laminaat te ontdekken?
 

Inspiratie

Rustieke Hongaarse punt
Houten vloer VRT

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen