afspraak maken?

multiplank actie

Deze acties hebben maar een beperkte duur dus zorg dat u er snel bij bent!

Mulitplank is veelzijdig

Multiplanken zijn er in vele verschillende soorten en afmetingen. Bij Biggelaar Parket vindt u altijd een prachtig aanbod aan vele verschillende breedtes, kleuren en mogelijkheden.

In de maanden februari en maart nu zelfs nog scherper geprijsd! Een hoogwaardige multiplank van 18cm breed in een mooie rustieke uitstraling. Dankzij onze eigen spuiterij kunt u kiezen uit zeer veel verschillende kleuren, en kan zelfs de kleur in veel gevallen wat aangepast worden aan uw specifieke smaak! Het prachtige aan deze multiplanken is dat elke plank en elke vloer volledig uniek is. Dankzij een behandeling met meerdere lagen hardwax wordt elke vloer geschikt voor vele jaren zeer intensief gebruik. Daarnaast zijn de vloeren zeer goed zelf te onderhouden. Knoeien met water, of rode wijn gemorst? Echt geen enkel probleem! En natuurlijk niet te vergeten; Multiplanken zijn uiterst geschikt om toe te passen op vloerverwarming en zelfs vloerkoeling!

Kiezen voor vast verlijmd of zwevend? Meer voordeel?

kunt kiezen uit 2 verschillende montage mogelijkheden. Zowel “zwevend” geplaatst of volledig “vast verlijmd”. Bij de “zwevende” montage wordt eerst een geluiddempende ondervloer geplaatst, en daarna de multiplanken onderling in de veer- en groefverbinding verlijmd. Deze optie is eventueel in een later tijdstip in veel gevallen goed te mee te verhuizen. Wanneer de vloer “vast verlijmd” wordt, wordt deze middels flexibele lijm direct aan de ondergrond verlijmd. Dit maakt de vloer nog stiller in het loopgeluid, en zijn aansluitingen bij o.a. tegelvloeren en dorpels naadloos te maken!


Wil jij graag meer weten over Biggelaar Parket?  

Ruim 60 jaar geleden begon de eerste generatie ‘van den Biggelaar’ met de oprichting van de huidige zaak. Plankjes achterop en de boer op! Tegenwoordig kan elke vloer volledig naar wens geproduceerd worden in de eigen spuiterij achter onze grote en moderne showroom. Biggelaar Parket is 6 dagen per week open van maandag t/m zaterdag en ook ’s avonds ben je op afspraak welkom.

Afspraak maken?