afspraak maken?

THUIS BLIJF ACTIE

Deze acties hebben maar een beperkte duur dus zorg dat u er snel bij bent!

Om te stimuleren dat u thuis blijft i.v.m. het COVID-19 virus hebben we iets leuks bedacht.

Bestel vanuit huis jouw nieuwe laminaat- of PVC vloer en ontvang 10% korting + een gratis allround ondervloer. Ook bezorgen we u vloer bij u thuis in een straal van 25 km rondom Veghel voor maar €25,-

LAMINAAT- EN PVC VLOEREN

Laminaat en PVC-vloeren hebben een groot aantal voordelen. Bij Biggelaar Parket vindt u altijd een prachtig aanbod aan vele verschillende breedtes, kleuren en mogelijkheden.

Laminaat en PVC-vloeren hebben een groot aantal voordelen. De uitstraling is nauwelijks te onderscheiden van echt hout en ook in meerdere patronen leverbaar. Daarbij is het materiaal onderhoudsvrij. Enkel af en toe schoonmaken met een wisser is al voldoende! Door de hoge sterkte zijn het ideale vloeren om flink op te leven! Alle laminaat en PVC-vloeren van Biggelaar Parket zijn dan ook altijd van bekende merken en van de beste kwaliteit.

 

Moeilijk om een keuze te maken vanuit huis? Onze showroom is groot genoeg om even een kijkje te komen nemen of neem contact met ons op. We houden natuurlijk rekening met alle maatregelen van het RIVM.

 Bel ons! 


Wil jij graag meer weten over Biggelaar Parket?  

Ruim 60 jaar geleden begon de eerste generatie ‘van den Biggelaar’ met de oprichting van de huidige zaak. Plankjes achterop en de boer op! Tegenwoordig kan elke vloer volledig naar wens geproduceerd worden in de eigen spuiterij achter onze grote en moderne showroom. Biggelaar Parket is 6 dagen per week open van maandag t/m zaterdag en ook ’s avonds ben je op afspraak welkom.

Afspraak maken?