Floer

Bekijk het ruime assortiment Floer Plak PVC vloeren. Doordat deze vloeren worden verlijmd op de ondergrond liggen ze uiterst strak. De collectie Dorpen PVC vloeren bestaat uit verschillende tinten, van licht eiken tot donkerbruin eiken en een aantal er tussenin.

Floer series

Bossen
Dorpen
Visgraat
Walvisgraat
Tegel

Bossen

Een PVC vloer met een levensechte voelbare houtstructuur en subtiele microvelling. Floer Bossen PVC vloeren hebben het. Dankzij de extra brede en lange PVC plank wordt de sfeer van een luxe eiken vloer gecreëerd. De Floer Bossen PVC vloeren bestaan uit vloerplanken met een lengte van 151,6 cm en een breedte van maar liefst 24,1 cm! De microvelling benadrukt het grote formaat en de verschillende planken in de vloer. Het Floer Bossen PVC wordt Eco-vriendelijk geproduceerd met een natuurlijke bio-weekmaker afkomstig van de sojaboon en is voorzien van 20 jaar fabrieksgarantie! Bovendien is het Floer PVC voorzien van het REACH certificaat en A+ emissielabel en daarmee net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed!

€ 38,95  m² incl. BTW
Afspraak maken

Technische kenmerken

Lengte151,6 cm
Breedte24,1 cm
Dikte2,5 mm
Slijtlaag0,55 mm
Warmteweerstand0,02 m² k/w
VloerverwarmingUitermate geschikt

Dorpen

IJzersterk en kindvriendelijk? Het Dorpen PVC van Floer bestaat uit sterke en veilige PVC vloeren met een dikke slijtlaag. De PVC vloer planken uit deze collectie hebben een lengte van 121,9 cm en een breedte van 22,86 cm. Met het REACH certificaat en emissieklasse A+ zijn deze vloeren net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed! De prachtige eiken PVC designs geven de sfeer van een natuurlijke houten vloer. Floer Dorpen PVC vloeren zijn voorzien van een voelbare houtstructuur en 4-zijdige microvelling. De PVC vloeren worden eco-vriendelijk geproduceerd en geleverd met een fabrieksgarantie tot 15 jaar. Ontdek de levensechte designs in de Floer Hollandse Dorpen PVC collectie!

€ 36,95  m² incl. BTW
Afspraak maken

Technische kenmerken

Lengte121,9 cm
Breedte22,86 cm
Dikte2,5 mm
Slijtlaag0,55 mm
Warmteweerstand0,02 m² k/w
VloerverwarmingUitermate geschikt

Visgraat

Kindvriendelijk, ijzersterk en sfeervol visgraat PVC? De Floer Visgraat PVC collectie heeft het allemaal! De PVC visgraat vloeren bestaat uit kunststof stroken met een microvelling, voelbare houtstructuur en zijn zo veilig als kinderspeelgoed. Met het REACH certificaat ben je verzekerd van een PVC visgraat vloer uit schoon PVC, zonder weekmakers en voor een gezond binnen-milieu. De unieke visgraat vloeren zijn uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming dankzij de extreem lage warmteweerstand van 0,025 m2K/W. De PVC patroon vloeren hebben daarnaast een zeer realistisch eiken design en zijn 100% waterbestendig. Dit gecombineerd met de levensechte patronen en voelbare structuur in de plank is Floer de absolute marktleider in visgraat PVC vloeren! Ontdek hiernaast de XL Visgraat PVC collectie: het Floer Walvisgraat PVC.

€ 42,95  m² incl. BTW
Afspraak maken

Technische kenmerken

Lengte60,96 cm
Breedte11,43 cm
Dikte2,5 mm
Slijtlaag0,55 mm
Warmteweerstand0,02 m² k/w
VloerverwarmingUitermate geschikt

Walvisgraat

Floer Walvisgraat PVC vloeren, groots en indrukwekkend XL Visgraat PVC! De extra grote opvolger van het Visgraat PVC. De collectie is breder en langer dan ‘zijn kleine broertje’ de standaard visgraat PVC vloeren. Een Floer Walvisgraat PVC vloer heeft een prachtige microvelling rondom de plank, waardoor het luxe formaat nog eens extra wordt benadrukt. Met de voelbare houtstructuur is deze XL Visgraat PVC vloer moeilijk te onderscheiden van een echte houten visgraat vloer. Bovendien zijn deze extra grote visgraat PVC vloeren voorzien van het REACH certificaat en eco-vriendelijk geproduceerd, te zien aan het Emissieklasse A+ keurmerk. Een PVC walvisgraat vloer is schoon en veilig en draagt bij aan een gezond binnenmilieu. Gecombineerd met de levensechte patronen zijn de Floer Walvisgraat PVC vloeren net als de walvis groots van formaat en zeer indrukwekkend. Bekijk de realistische XL Visgraat vloeren hier!

€ 44,95  m² incl. BTW
Afspraak maken

Technische kenmerken

Lengte91,4 cm
Breedte15,2 cm
Dikte2,5 mm
Slijtlaag0,55 mm
Warmteweerstand0,02 m² k/w
VloerverwarmingGeschikt

Tegel

Ontdek het Floer Tegel PVC, zachte steenformaat PVC vloeren die comfortabel en warm aanvoelen. Wil jij graag een tegelvloer in huis maar vind je echte plavuizen ook zo koud en kil? Het Floer PVC is flexibel, voelt zacht aan de voeten en laat warmte uitstekend door. Een optimaal rendement bij vloerverwarming! Bovendien zijn de Floer PVC Tegels voorzien van een prachtige voelbare structuur en een microvelling rondom. Samen zorgt dit voor een ongekend realistisch resultaat! Floer Tegel PVC is beschikbaar in afmetingen van 121.9 x 60.9 cm en 91.4 x 45.7 cm. Het Floer Tegel PVC wordt Eco-vriendelijk geproduceerd met een natuurlijke bio-weekmaker afkomstig van de sojaboon en is voorzien van 20 jaar fabrieksgarantie! De Tegel Plak PVC vloeren zijn tevens water- en krasbestendig. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt om te leggen in vochtige ruimtes als een badkamer en keuken!

€ 38,95  m² incl. BTW
Afspraak maken

Technische kenmerken

Lengte121,9 cm
Breedte60,9 cm
Dikte2,5 mm
Slijtlaag0,55 mm
Warmteweerstand0,02 m² k/w
VloerverwarmingGeschikt
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then