Parket en vloerverwarming

Ondanks dat velen het misschien niet direct weten is hout en vloerverwarming/-koeling dé perfecte combinatie.

Combineer hout en vloerverwarming/-koeling

Veel mensen realiseren zich mogelijk niet direct dat hout en vloerverwarming/-koeling perfect samengaan. Met de voortdurende ontwikkelingen in de markt van vloerverwarming en -koeling is actuele kennis hierover van groot belang. Bij Biggelaar Parket beschikken onze adviseurs over uitgebreide expertise op dit gebied. Als lid van de organisatie Parket op Vloerverwarming zorgen al onze medewerkers ervoor dat ze up-to-date blijven met de nieuwste methoden, materialen, RC-waardes en trends op het gebied van vloerverwarming en -koeling.

Partners in vloerverwarming systemen

Bij Biggelaar Parket vind je de mogelijkheid om nieuwe vloerverwarming uit te besteden aan échte vakmensen. Met partners als JK vloerverwarming en Karbonik elektrische vloerverwarming vind je verschillende kwalitatieve én duurzame mogelijkheden. In samenwerking met onze partners zullen wij alles uit handen nemen. Van de eerste schouw, tot de aansluiting op de ketel/warmtepomp of op de meterkast, het gehele proces wordt door ons en onze partners uitgevoerd.

JK vloerverwarming

Met JK vloerverwarming vind je een gespecialiseerde partner in het installeren van traditionele warmwatersystemen. Wij bieden verschillende diensten aan, variërend van het infrezen van vloerverwarming in diverse ondergronden tot het aanleggen van complete nieuwe systemen, inclusief het plaatsen van wapeningsnetten en het aansluiten van de verdeler op de ketel/warmtepomp.

De expertise van JK op het gebied van infrezen van vloerverwarming is ongeëvenaard. Vrijwel alle ondergronden kunnen worden voorzien van onze systemen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we marktleider in deze technieken.

Karbonik elektrische vloerverwarming

Karbonik is onze partner voor diverse opties op het gebied van elektrische vloerverwarming, waarbij de meest gebruikte variant de infrarood vloerverwarming is. Deze foliematten kunnen vrijwel onder elke vloer worden geplaatst en bieden tal van mogelijkheden, van het verwarmen van grote oppervlakken tot zoneregeling. Wil je alleen verwarmen waar je bent? Geen probleem! Op deze manier kun je een woning of ruimte zeer energiezuinig verwarmen! In samenwerking met Karbonik verzorgen wij alles voor jou, van de eerste informatie tot de aansluiting op je meterkast.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then