Nu tijdelijk 15% korting op jouw vloerrenovatie!
Ontvang t/m 31 mei een speciale korting van 15% op al onze renovatiediensten. Grijp deze kans vandaag nog!
Lees snel verder

Krijg 15% korting op jouw vloerrenovatie

Geef je huis een frisse nieuwe uitstraling door je oude vloer nieuw leven in te blazen. Nu tijdelijk met 15% korting!

Vloerrenovatie actie

Laat je vloer stralen als nooit tevoren met een vloerrenovatie. Wij begrijpen dat een vloer het fundament vormt van jouw huis. Daarom bieden wij een complete oplossing om jouw oude vloer nieuw leven in te blazen. Van het verwijderen van beschadigingen en het egaliseren van oppervlakken tot het aanbrengen van een prachtige nieuwe afwerking. En omdat we de gekste niet zijn, krijg je van 1 t/m 31 mei 15% korting op al onze renovatiediensten (vanaf een vloeroppervlak van 35m²).

* Vraag naar de actievoorwaarden

Korte doorlooptijd

Een renovatie is relatief snel klaar, waardoor jij je ruimte snel weer kunt gebruiken zonder gedoe!

Duurzaam

Met een renovatie kunnen beschadigde delen gerepareerd worden, zodat je nog jaren kunt genieten van je vloer. Een duurzame keuze!

Kostenbesparend

Een renovatie is niet alleen kostenefficiënter, maar geeft je ook de gewenste verbeteringen zonder je portemonnee te veel te belasten.

Offerte aanvragen

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Procedure van aanvraag:
Vraag eenvoudig een offerte aan voor jouw vloerrenovatie door het aantal vierkante meters, gewenste afwerking en je contactgegevens in te vullen. Het is handig als je ook een foto van je huidige vloer uploadt voor een nauwkeurige offerte. Zodra het formulier is ingevuld, verstuur je je aanvraag en binnen enkele dagen zullen wij contact met je opnemen om de offerte te bespreken. De korting zullen we verwerken in de offerte!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then