afspraak maken?
VERTROUWD FAMILIE BEDRIJF
DE BESTE INKOOPCONTACTEN
EIGEN PRODUCTIE
HOGE KWALITEIT

Vloeren nabij Rosmalen

Bent u op zoek naar een ruime collectie aan vloeren in de omgeving van Rosmalen? Biggelaar Parket heet u van harte welkom. Of u nu zoekt naar parket, laminaat of een pvc vloer; u vindt het in onze grote showroom nabij Rosmalen. En heeft u uw droomvloer gevonden? Dan zorgen onze ervaren leggers voor een prachtig resultaat! Jarenlang zorgeloos plezier van een nieuwe vloer: dat wilt u toch ook?

Deskundig advies over vloeren in de omgeving van Rosmalen

Al sinds 1959 is Biggelaar Parket uit Veghel leverancier van de beste kwaliteit houten vloeren. Al sinds de oprichting van ons bedrijf staan kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Om aan zoveel mogelijk wensen te kunnen voldoen, heeft Biggelaar Parket een eigen uitgebreide werkplaats en spuiterij. Zo kunnen wij uw droomvloer exact samenstellen zoals u wilt. Ook vindt u bij Biggelaar Parket zeer moderne behandelmethodes. Van ultra mat gelakte vloeren tot vloeren behandeld met meerdere lagen hardwax. Wist u dat uw houten vloer ook een tweede leven kan krijgen? Door deze te schuren en af te werken met bijvoorbeeld olie of lak ziet uw vloer er weer uit als nieuw. In eenzelfde kleur of totaal iets anders; de keuze is aan u.

Bekijk de vloeren in de showroom nabij Rosmalen

In Veghel, nabij Rosmalen, vindt u onze showroom waar de vloeren aan u worden gepresenteerd. Hier bent u van maandag tot en met zaterdag van harte welkom. Lukt het u niet om tijdens de openingsuren langs te komen? Laat het ons weten door te bellen naar 0413 363497 of een e-mail te sturen naar info@biggelaarparket.nl. Wij plannen dan graag een persoonlijke afspraak met u in.


 

Inspiratie

Rustieke Hongaarse punt
Houten vloer VRT

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen