afspraak maken?

Duoplank vloer

Een duoplank vloer, ofwel een multiplank vloer, heeft de volledig massieve planken van de markt verdrongen. Een duoplank vloer bestaat uit een steunlaag van berken multiplex met daarop een toplaag van 4 of 6 millimeter massief hout. Dankzij dit systeem is deze vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming, of zelfs vloerverkoeling.

Neem contact opAfspraak maken

Waarom kiezen voor een duoplank vloer?

Op de multiplex onderlaag, die tussen de 6 en 14 millimeter dik is, wordt de toplaag van massief hout gelijmd. Omdat de onderlaag nauwelijks uitzet of krimpt, zal de vloer veel minder werken en kan het daardoor moeiteloos toegepast worden op vloerverwarming en -koeling.

Een duoplank vloer naar eigen wens

Bij Biggelaar Parket vindt u de mogelijkheid om uw duoplank vloer volledig zelf samen te stellen. Standaard vindt u meerdere breedtes op voorraad. Dankzij een eigen spuiterij en uitgebreide werkplaats kunnen wij vele kleuren en uitvoeringen combineren om aan uw wensen te voldoen. Denk aan het schuren of schaven van het hout, maar ook het verouderen van planken en afwerken in vele verschillende kleuren.

Wilt u graag meer informatie?

Wilt u graag informatie van een van onze experts over een duoplank vloer? Of heeft u nog vragen over de mogelijkheden bij u thuis? Maak dan direct een afspraak met een van onze verkopers. Ook kunt u ons bereiken via info@biggelaarparket.nl. Spreekt u liever persoonlijk met een van onze medewerkers, dan kunt u ons bellen op 0413 363497.