afspraak maken?

Houten vloer laten leggen in Den Bosch

Wilt u een mooie houten vloer laten leggen in uw woning in Den Bosch? Kom dan eens naar de showroom van Biggelaar Parket. Al meer dan 60 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van traditioneel parket, planken-, pvc- en laminaatvloeren. Kies ervoor om onze eigen vakkundige vloerleggers uit Den Bosch de houten vloer te laten leggen en u bent verzekerd van een vlekkeloze montage.

Neem contact opAfspraak maken

Houten vloer laten leggen door Biggelaar Parket in Den Bosch

Het uitzoeken van een nieuwe houten vloer voor in uw woning in Den Bosch begint met gedegen advies. In Biggelaar Parket vindt u een partner met meer dan 60 jaar ervaring. Onze verkopers hebben alle kennis in huis om u alle mogelijkheden en verschillende behandelingen te laten zien. In onze ruime en moderne showroom in Veghel vindt u vele sfeervolle vloeren. Van brede robuuste planken tot een strakke visgraat. Dankzij onze eigen spuiterij kunnen wij nagenoeg elke oplossing voor u aanbieden.

Kom naar onze showroom

In onze showroom nabij Den Bosch worden alle mogelijkheden groots geshowd. Loop rond door de showroom van 400m² en ontdek alle mogelijkheden. In de sfeerhoekjes kunt u goed proeven wat een houten vloer doet in uw woning. Natuurlijk is voor onze verkopers geen wens of patroon te gek en hebben onze eigen vloerleggers ruime ervaring in het plaatsen van alle soorten vloeren. Wilt u graag een houten vloer laten leggen in Den Bosch en bent u nieuwsgierig geworden? Of wilt u een houten vloer laten schuren? Maak direct zelf een afspraak met een van onze verkopers voor een deskundig advies, of bel gerust naar 0413 363497. U kunt ook een e-mail sturen naar info@biggelaarparket.nl.