afspraak maken?

Houten vloer schuren in Den Bosch

Wilt u graag uw houten vloer laten schuren in uw woning in Den Bosch? Bent u de huidige kleur beu of is de behandeling niet meer van deze tijd? Bij Biggelaar Parket bent u aan het juiste adres om uw vloer weer helemaal op te knappen voor jaren nieuw plezier!

Neem contact opAfspraak maken

Uw houten vloer laten schuren door Biggelaar Parket nabij Den Bosch

Al meer dan 60 jaar hebben wij ervaring in het deskundig aanleggen van houten vloeren en parketvloeren. Maar bij houten vloeren hoort ook onderhoud. Houten vloeren worden namelijk altijd voorzien van een afwerklaag ter bescherming. Deze beschermlaag kan door gebruik slijten en zal dan ook periodiek bijgewerkt moeten worden. Dit kunt u over het algemeen zelf, maar het kan ook nodig zijn om de hele vloer in uw woning in Den Bosch te laten schuren en te voorzien van een nieuwe, moderne beschermlaag. Dit laat u zonder zorgen over aan de specialisten van Biggelaar Parket.

Een houten vloer heeft ook onderhoud nodig

Elke houten vloer dient onderhouden te worden om zo een juiste bescherming te creëren. Tegenwoordig zijn er veel eenvoudige en vernieuwende behandelingstechnieken waar wij u graag alles over vertellen. Zet uw vloer af en toe in een laagje onderhoudsolie, was of polish. Mocht u hier toch tegenop zien, of u heeft er de tijd niet voor? Uiteraard kunt u dit dan aan ons overlaten. U kunt er ook voor kiezen om de vloer opnieuw te laten schuren en te voorzien van een nieuwe, moderne afwerking of een totaal nieuwe kleur. Hierdoor krijgt uw vloer een totaal nieuwe uitstraling en ziet het er als nieuw uit. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en laten u de verschillende afwerkingen met plezier in onze showroom zien.

Geef uw vloer een nieuw leven

Is de huidige kleur van uw houten vloer niet meer van deze tijd? Of wilt u gewoon eens wat anders? Ook dat is mogelijk door de houten vloer in uw woning in Den Bosch te laten schuren. Volledig naar uw wens voorzien wij deze dan van een nieuwe afwerking of nieuwe kleur voor een geheel nieuwe uitstraling. Zo geeft u uw vloer weer nieuw leven! Natuurlijk bent u altijd welkom in onze showroom in Veghel. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0413 363497 of te mailen naar info@biggelaarparket.nl.