afspraak maken?

Houten vloeren nabij Nijmegen

Voor houten vloeren in omgeving Nijmegen bent u bij Biggelaar Parket aan het juiste adres. Samen met u gaan wij graag op zoek naar uw perfecte vloer. Vertel ons uw wensen en wij voorzien u van deskundig advies. Met meer dan 60 jaar ervaring kunnen wij u verzekeren van professioneel advies en de perfecte vloer. Wij hebben een inspirerende, ruime showroom waar u ons brede assortiment kunt bekijken, en een eigen werkplaats en spuiterij waar wij uw wensen waar kunnen maken.

Neem contact opAfspraak maken

Tijdloze houten vloeren in onze showroom nabij Nijmegen

Houten vloeren staan erom bekend dat ze lang meegaan wanneer ze goed worden onderhouden. Houten vloeren zijn daarbij makkelijk schoon te maken. Met de juiste deskundige basis gaan houten vloeren jaren mee. Of u nu een klassiek, modern of robuust interieur heeft in uw huis in Nijmegen; houten vloeren van Biggelaar Parket zijn er in alle mogelijke uitvoeringen.

Garantievoorwaarden van het CBW Waarborgfonds

Wanneer u houten vloeren aanschaft bij Biggelaar Parket in de buurt van Nijmegen, bent u verzekerd van goede garantievoorwaarden. Met ruim 60 jaar ervaring hecht Biggelaar Parket veel waarde aan de juiste service. Hiervoor zijn wij al jaren aangesloten bij het CBW, wat u als klant vele zekerheden biedt. Daarnaast is Biggelaar Parket al sinds de oprichting van de ‘Parket Groep Nederland’ lid van de grootste en beste brancheorganisatie die er is. Ontvangt u graag meer informatie over onze houten vloeren? Of wilt u een vraag stellen over het laminaat of het parket dat wij ook verkopen? U kunt ons bereiken door te bellen naar 0413 363497 of te mailen naar info@biggelaarparket.nl. Stel uw vraag of maak direct zelf een afspraak met een van onze verkopers.

Veel redenen om voor Biggelaar Parket te kiezen

Wilt u een stoere plank, of juist liever een sfeervolle visgraat? Heeft u altijd al de wens gehad om de vloer op een eigenzinnige of juist op een ambachtelijke wijze te laten leggen? Wat zijn eigenlijk de voordelen van een laminaatvloer? Of misschien is uw vloer wel toe aan een opknapbeurt…

En zo zijn er nog veel meer redenen om een bezoek te brengen aan Biggelaar Parket. Geen vraag is ons te gek. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide contacten kunt u altijd rekenen op een gunstig aanbod.

Biggelaar Parket, voor elke wens een droomvloer.

IK WIL MEER WETEN!