afspraak maken?

Lamelparket

Bent u op zoek naar een vloer van lamelparket, gelegd in een visgraat patroon? Het vinden van de juiste vloer kan erg lastig zijn. Moderne vloeren als twee- of drielaags lamelparket zijn er namelijk in vele vormen en soorten. Een groot voordeel van dit lamelparket is dat het zeer geschikt is voor vloerverwarming en het gemakkelijk in visgraat patroon gelegd kan worden.

Neem contact opAfspraak maken

Ga voor stabiel lamelparket met een visgraat patroon

Door de steunlaag van vuren of berken multiplex met een toplaag van massief hout kiest u voor een zeer stabiele parketvloer met erg weinig werking. Kiest u ervoor om deze in visgraat patroon te laten leggen? Dat is een uitstekende keuze. Visgraat vloeren bieden namelijk vaak een extra luxe uitstraling aan een vloer. Dankzij vele kleurmogelijkheden en verschillende afmetingen is de keuze ongelofelijk groot. In onze eigen uitgebreide werkplaats en spuiterij kunnen wij uw vloer zelfs volledig naar uw wensen produceren.

Uw lamelparket in visgraat laten leggen door een van onze bekwame medewerkers

Bij Biggelaar Parket bent u ook aan het juiste adres voor een vlekkeloze montage van uw nieuwe visgraat vloer. Vakkundige monteurs werken al jaar en dag met moderne machines en beschikken over alle kennis om uw nieuwe visgraat vloer perfect te plaatsen. Dankzij ruim 60 jaar ervaring is geen ronding of uitdaging ons te gek.

Wilt u meer informatie over het leggen van uw lamelparket in visgraat?

Bent u benieuwd wat Biggelaar Parket u kan bieden? Kom dan gerust eens langs in onze ruime showroom in Veghel. U kunt direct zelf een afspraak maken met een van onze verkoopspecialisten. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0413 363497. U kunt ook een e-mail sturen naar info@biggelaarparket.nl.