afspraak maken?

Laminaat laten leggen in Limburg

Wilt u laminaat laten leggen in uw woning of kantoorpand in Limburg? Ons team staat dan graag voor u klaar. Wij hebben inmiddels ruim 60 jaar ervaring in het leggen van allerlei soorten vloeren. Zo leggen we regelmatig oude ambachtelijke vloeren, maar ook het leggen van moderne vloeren op bijvoorbeeld vloerverwarming is voor ons dagelijkse kost. Voor het laten leggen van laminaat in uw woning in Limburg kunt u rekenen op de expertise van onze vakkundige vloerleggers. Zij gaan te allen tijde snel en nauwkeurig te werk.

Neem contact opAfspraak maken

Welk laminaat gaat u laten leggen in Limburg?

Wanneer u heeft besloten laminaat te laten leggen in uw woning of bedrijfspand in Limburg, bent u er natuurlijk nog niet. Bij Biggelaar Parket in Veghel heeft u volop keuze tussen diverse laminaatvloeren. Laat u adviseren door onze specialisten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Heeft u speciale wensen? Laat deze dan vooral horen. Bij ons is namelijk geen enkele wens onmogelijk.

Toch liever een ander type vloer?

Is laminaat toch niet helemaal wat u zoekt en wilt u liever een ander soort vloer laten leggen in uw woning of bedrijfspand in Limburg? Ook dan bent u bij Biggelaar Parket aan het juiste adres. Wij verkopen en leggen namelijk ook allerlei andere vloeren, waaronder houten vloeren. Vanaf Limburg hoeft u maar een klein stukje te rijden om onze 400m² grote showroom te bereiken. Natuurlijk is het ook mogelijk online een offerte aan te vragen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0413 363497 of een e-mail te sturen naar info@biggelaarparket.nl.