afspraak maken?

Laminaat leggen in Nijmegen

Wilt u laminaat laten leggen in uw woning in Nijmegen? Daarvoor bent u bij Biggelaar Parket in Veghel aan het juiste adres. Al jaren plaatsen wij de mooiste hoogwaardige laminaatvloeren. In onze showroom in Veghel vindt u voor elke ruimte een geschikte laminaatvloer. Brede of smalle planken, lange of korte stroken; wij hebben het allemaal. Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van de juiste vloer die perfect in uw woning past. Wist u dat laminaat ook goed te combineren is met vloerverwarming? Vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact opAfspraak maken

Laminaat leggen: schakel de specialisten van Biggelaar Parket nabij Nijmegen in

Als u door Biggelaar Parket laminaat laat leggen in uw woning in Nijmegen, bent u verzekerd van een uitstekend resultaat. Hoge kwaliteit vloeren en een perfecte montage staan garant voor veel plezier van uw laminaatvloer. Wij begrijpen als geen ander waar u naar op zoek bent. Bij ons vindt u de ideale combinatie van moderne collecties aan laminaat, de juiste voorlichting, en de perfecte montage. Laminaat biedt u de ideale combinatie van de sfeer van hout en het gemak van kunststof, zelfs op vloerverwarming!

Bekijk laminaat in onze showroom

Wilt u laminaat laten leggen in uw woning in Nijmegen en bent u benieuwd welke mogelijkheden Biggelaar Parket u kan bieden? Loop dan gerust eens binnen in onze showroom in Veghel of maak direct zelf uw afspraak met een van onze verkopers. Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur is onze showroom geopend. Het is ook mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak te maken om onze vloeren te bekijken. Dit kunt u doen door te bellen naar 0413 363497 of een e-mail te sturen naar info@biggelaarparket.nl.