afspraak maken?

Laminaat nabij Rosmalen

Bent u op zoek naar laminaat van hoogwaardige kwaliteit voor in uw woning in de omgeving van Rosmalen? Kom dan gerust eens langs bij Biggelaar Parket in Veghel. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende laminaatvloeren. Van smalle en moderne tot extra brede en robuuste series. Wist u dat laminaat ook goed te combineren is met vloerverwarming?

Neem contact opAfspraak maken

Laminaat van hoogwaardige kwaliteit in uw woning nabij Rosmalen

De niet meer van echt hout te onderscheiden laminaatvloeren bieden u veel onderhoudsvrij plezier voor de komende jaren. Volledig naar uw wens kunnen wij ook de montage vlekkeloos voor u regelen. De vloerleggers van Biggelaar Parket hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van alle soorten vloeren, waaronder ook houten vloeren. Hierdoor kunt u rekenen op een uitstekende service. Wanneer u handig bent, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen zelf uw nieuwe laminaatvloer te leggen. Dankzij het makkelijke kliksysteem heeft u in no-time uw nieuwe laminaatvloer in uw woning bij Rosmalen geplaatst.

Bekijk ons laminaat in onze showroom

Bent u benieuwd welke mogelijkheden Biggelaar Parket u kan bieden? Loop dan gerust eens binnen in onze showroom in Veghel. Hier vindt u een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten laminaat en pvc vloeren, op rij-afstand van Rosmalen. U bent van harte welkom in onze showroom van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Het is ook mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak te maken om onze vloeren te bekijken. Dit kunt u doen door te bellen naar 0413 363497 of te mailen naar info@biggelaarparket.nl.