afspraak maken?

Parket nabij Nijmegen

Wilt u een karaktervolle vloer van parket in uw woning of bedrijfspand in Nijmegen laten leggen? Biggelaar Parket is u graag van dienst. Onze moderne technieken en machines zorgen ervoor dat onze vloerleggers al uw wensen moeiteloos kunnen realiseren. Wat dacht u van een visgraat, speciale rondingen of een specifieke kleur? Geen patroon of kleur is voor ons te ingewikkeld. Uw wensen zetten wij om naar een tastbaar product waar u jarenlang plezier van heeft.

Neem contact opAfspraak maken

Waarom parket leggen in uw woning in Nijmegen?

Parket (in bijvoorbeeld een visgraat) geeft uw interieur een warme uitstraling, maar kent nog vele andere praktische voordelen. Zo is parket in uw bedrijfspand of woning in Nijmegen een geluiddempende en duurzame oplossing in vergelijking met laminaat. Is uw parketvloer verouderd en staat u eigenlijk op het punt om uw huidige vloer te vervangen? Door uw parketvloer te laten schuren en af te laten werken, met bijvoorbeeld een olie, krijgt uw vloer een tweede leven. Kies voor een nieuwe kleur en uitstraling of laat uw vloer precies in de oude staat herstellen. Werkelijk alles is mogelijk bij Biggelaar Parket!

Ontvang persoonlijk advies

Weet u niet precies wat voor parket u in uw pand te Nijmegen wilt leggen? Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek in onze showroom in Veghel. Onze standaard openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag zijn wij van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Mochten deze tijden u niet uitkomen? Geen probleem! Wij plannen graag een afspraak in de avonduren in. Hiervoor belt u eenvoudig naar 0413 363497 of mailt u naar info@biggelaarparket.nl.