afspraak maken?

Parket nabij Rosmalen

Al sinds 1959 is Biggelaar Parket dé vloerenspecialist in de omgeving van Rosmalen. Inmiddels is de derde generatie actief in ons familiebedrijf waar kwaliteit, service en persoonlijke aandacht centraal staan. Kom gerust eens langs in onze ruime showroom in Veghel en laat u adviseren door ons enthousiaste team. Hier bent u van maandag tot en met zaterdag van harte welkom. Naar wens bent u ook in de avonduren welkom om eens rustig te kijken welke mogelijkheden Biggelaar Parket u kan bieden. Bij Biggelaar Parket helpen wij u graag bij de aanschaf van een prachtige parketvloer in uw woning in Rosmalen.

Neem contact opAfspraak maken

Geef uw parket in uw woning te Rosmalen een tweede leven

Heeft uw parketvloer in Rosmalen schade opgelopen of ligt het parket er al jaren en bent u toe aan een nieuwe look? Dat kan! Door uw parketvloer te laten schuren en af werken krijgt u een ‘nieuwe’ parketvloer terug! Kies voor eenzelfde uitstraling en kleur of ga voor iets totaal anders. Alles is mogelijk! Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden en welke afwerking het mooiste in uw interieur past. Heeft u schade ontdekt aan uw houten vloer? Laat deze door ons repareren, maar wacht er niet te lang mee. Want hoe langer u hiermee wacht, hoe lastiger het is om een egaal resultaat te beloven.

Een parketvloer op maat laten maken in de omgeving van Rosmalen

Bij Biggelaar Parket vindt u de mogelijkheid om uw vloer exact zelf samen te stellen dankzij onze eigen uitgebreide werkplaats en spuiterij. Werkelijk alles is mogelijk! Of u nu voor een visgraat, Hongaarse punt of een ronde vorm kiest; wij maken het voor u! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak dan direct zelf uw afspraak met een van onze specialisten. Wij verwelkomen u graag binnenkort in onze showroom. Wilt u parket gaan leggen in uw woning in Rosmalen, maar heeft u hier nog vragen over? Stel deze gerust door te bellen naar 0413 363497 of stuur een e-mail naar info@biggelaarparket.nl.