afspraak maken?

Parketvloer laten leggen in Den Bosch

Een parketvloer laten leggen in uw woning in Den Bosch, dat laat u natuurlijk over aan de specialisten van Biggelaar Parket. Wij bieden u vakwerk op maat, een uitstekende service en de beste parketvloeren. Al ruim 60 jaar is Biggelaar Parket dé specialist van alle soorten houten vloeren. In onze eigen spuiterij en werkplaats kunnen wij al uw wensen 100% op maat afwerken. Wij maken van uw wens een droomvloer!

Neem contact opAfspraak maken

Parketvloer laten leggen in uw woning in Den Bosch

Het aanschaffen van een nieuwe parketvloer is een weloverwogen keuze. Bij Biggelaar Parket vindt u specialisten om u uitstekend te woord te staan en samen met u te kijken welke parketvloer u het beste kunt laten leggen in uw woning in Den Bosch. Bent u op zoek naar een klassieke strakke vloer? Eventueel afgewerkt met verschillende soorten sluitbanden en contrastbiezen? Of juist een robuuste visgraat? Dit is voor ons geen enkel probleem! De ervaren vloerleggers van Biggelaar Parket draaien hun handen niet om voor de moeilijkste hoeken en verstekken. Vol passie plaatsen de vakmensen van Biggelaar Parket elke dag de mooiste vloeren.

Exclusief dealer van Bauwerk Parkett

Wilt u een parketvloer van Bauwerk Parkett laten leggen in uw woning in Den Bosch? Al jaren is Biggelaar Parket exclusief dealer van dit Zwitserse merk. Deze allerhoogste passing en houtkwaliteiten vindt u nergens anders. Puur Zwitsers vakwerk kenmerken de vloeren van Bauwerk Parkett. Bovendien hebben de vloeren een bijzonder goede slijtvastheid. Kom gerust eens naar onze showroom om ons assortiment te bekijken. Het is ook mogelijk om buiten de openingstijden naar onze showroom te komen. Hiervoor maakt u een afspraak door te bellen naar 0413 363497 of een e-mail te sturen naar info@biggelaarparket.nl.