afspraak maken?

Pvc vloeren nabij Helmond

Voor de mooiste pvc vloeren in de omgeving van Helmond gaat u naar de showroom van Biggelaar Parket in Veghel. De vele mogelijkheden en verschillende series bieden een ruime keuze aan de nieuwste pvc vloeren: van nette stroken pvc, tot een robuuste visgraat met band en bies. Volgens de nieuwste methodes en trends kunnen wij u een passende pvc vloer bieden. U vindt het allemaal bij Biggelaar Parket.

Neem contact opAfspraak maken

Pvc vloeren voor in uw woning in Helmond

Pvc vloeren hebben verschillende voordelen. Zo kunnen ze het uiterlijk van verschillende andere materialen hebben. Denk aan de uitstraling van houten vloeren, maar ook die van natuursteen of een tegelvloer. Een pvc vloer heeft vele voordelen, zoals het extreem stille loopgeluid en het vrij zijn van onderhoud. Kom gerust eens naar onze ruim 400m² showroom en bekijk alle mogelijkheden. Biggelaar Parket biedt u de nieuwste pvc series van onder andere Quick-Step, Mflor en Viva Floors.

Bij u in huis laten leggen

Naast dat u bij ons terecht kunt voor de aanschaf van pvc vloeren, kunnen wij deze natuurlijk ook in uw woning in Helmond plaatsen. Of u nu op zoek bent naar een stroken pvc of een visgraat vloer of misschien wel parket; onze vloerleggers draaien hun hand er niet voor om. Zij hebben al jarenlang ervaring in het leggen van pvc vloeren en andere vloeren in Helmond en omgeving en zorgen altijd voor een vloer volledig naar uw wens. Loop gerust eens binnen in onze showroom, maak direct online zelf een afspraak met één van onze verkopers of neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 0413 363497. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar info@biggelaarparket.nl.