afspraak maken?

Pvc vloeren nabij Rosmalen

Wilt u pvc vloeren leggen in uw woning in Rosmalen? Dat is een goede keuze. Pvc vloeren zijn namelijk de nieuwste trend in onderhoudsvrije vloeren. Deze zeer slijtvaste vloeren zijn leverbaar in vele verschillende series met allemaal hun eigen uitstaling. Denk aan houtstructuur, maar ook tegelpatronen en zelfs betonlook producten. Natuurlijk zijn er ook verschillende mogelijkheden in visgraatpatronen. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Gaat u voor een moderne, natuurlijke of warme uitstraling? Wij zorgen ervoor dat uw vloer een echte toegevoegde waarde aan uw interieur is. In onze showroom in Veghel, nabij Rosmalen, hebben wij alle pvc vloeren voor u gepresenteerd zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Neem contact opAfspraak maken

Jarenlange ervaring in het leggen van pvc vloeren in Rosmalen

Al sinds de introductie van pvc heeft Biggelaar Parket vele pvc vloeren geplaatst in Rosmalen en omgeving. Met een gerust hart geeft u de werkzaamheden uit handen en hoeft u enkel te genieten van het prachtige eindresultaat. In onze moderne showroom in Veghel vindt u uitsluitend pvc vloeren van de hoogste kwaliteit. Weet u al precies hoe uw vloer eruit moet komen te zien of laat u zich graag adviseren? U bent van harte welkom in Veghel!

U als klant staat centraal

Breng een bezoek aan onze showroom, vlak bij Rosmalen, en bekijk ons ruime assortiment aan pvc vloeren en andere vloeren, zoals laminaat en parket. U kunt daarbij rekenen op een goed advies van onze medewerkers. Maak een afspraak met een van onze specialisten of loop gewoon eens binnen. Mocht u onder de reguliere openingstijden helaas niet in de mogelijkheid zijn om langs te komen, bel dan gerust naar 0413 363497 om in de avonduren een afspraak te plannen. U kunt ons daarnaast ook bereiken door een e-mail te sturen naar info@biggelaarparket.nl.