afspraak maken?

Om u goed van dienst te kunnen zijn vragen wij u om een afspraak te maken voor uw bezoek.

Wanneer u een afspraak maakt kunnen wij u ook zo goed mogelijk ontvangen en is er voldoende tijd om alle mogelijkheden rustig door te lopen.

 

Showroom met prachtige houten- laminaat- en pvcvloeren.

Kom gerust eens langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bewonderen; van een houten vloer en traditioneel parket, tot pvc en laminaat. In onze ruim 400m² grote showroom vindt u een groot aantal vloeren in uiteenlopende legmethodes. Laat u eens door een van onze verkopers rustig begeleiden langs alle mogelijkheden. Bent u op zoek naar iets specifieks? Bij Biggelaar Parket vindt u de mogelijkheid om uw houten vloer precies naar uw wens samen te stellen. Dankzij een uitgebreide werkplaats en spuiterij zijn vele mogelijkheden te combineren. Naast houten vloeren vindt u een zorgvuldig samengestelde collectie aan laminaat en pvc vloeren. Deze vloeren zijn volledig onderhoudsvrij en in vele verschillende series leverbaar. Zo vindt u in pvc vloeren zelfs betonlook en visgraat vloeren.

Afspraak maken

In onze showroom kiest u uit hoogwaardige houten vloeren, traditioneel parket, pvc of laminaat

Kom langs bij Biggelaar Parket om uw nieuwe vloer uit te zoeken. Onze vernieuwde showroom is dé ideale plek om een vloer te beleven. Raak geïnspireerd en laat je adviseren door onze ervaren specialisten over de mogelijkheden. Onze specialisten hebben dankzij hun jarenlange ervaring alle kennis om u van gedegen advies te voorzien. Zowel over het oude traditionele ambachtswerk als over moderne systeemvloeren die uiterst geschikt zijn voor vloerverwarming en -verkoeling (zoals multiplanken en lamelparket) weten ze alles. Ook denken onze medewerkers graag met u mee over de mogelijkheden op het gebied van vloerverwarming of vloerverkoeling. Bovendien vertellen onze medewerkers u alles over het onderhoud van uw vloer of eventuele renovatie.

In onze werkplaats maken wij uw droomvloer waar

Daarnaast hebben wij een eigen werkplaats en spuiterij waar we de mogelijkheid hebben om kleuren, breedtes en bijzondere uitvoeringen te combineren tot uw ideale droomvloer. Zo heeft u altijd een vloer die volledig voldoet aan uw wensen. Genoeg redenen dus om eens binnen te lopen en onze vloeren te bekijken. Wist u dat we naast vloeren, ook in te schakelen zijn voor een traprenovatie? Neem voor al uw vragen contact op met 0413 363497 of stuur een e-mail naar info@biggelaarparket.nl. U kunt ook direct online een afspraak maken met een van onze verkoopspecialisten. Wij beantwoorden al uw vragen met plezier. Komt u binnenkort langs in onze showroom om onze vele mogelijkheden in hoogwaardige houten vloeren, traditioneel parket, pvc en laminaat te ontdekken?

 

 

Direct contact met een van onze specialisten? phone 0413 363497