Traprenovatie vanaf €1.950,-*

* Alleen geldig op hout en laminaat

Afspraak maken Afspraak

Traprenovatie vanaf €1.950,-

Met onze traprenovatie systemen is je oude trap binnen 1 á 2 dagen helemaal als nieuw, én een echte eyecatcher. Onze specialisten hebben alle trucjes in huis om een trap om te toveren naar uw wens.

De mogelijkheden met houten renovatie panelen zijn bijna oneindig, en onze speciale laminaat overzet panelen zijn beren sterk. De vele mogelijkheden kunnen indien gewenst gecombineerd worden met sfeervolle verlichting.

Geef ons door hoeveel treden, en welke vorm uw trap heeft, of kom gerust naar onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken!

Rechte trap

Vanaf €2.325,-
Afspraak Afspraak

Enkele draai

Vanaf €2.400,-
Afspraak Afspraak

Dubbele draai

Vanaf €2.535,-
Afspraak Afspraak

Maatwerp trap

Op aanvraag
Afspraak Afspraak

Waar we trots op zijn

Al 60 jaar vertrouwen

Sinds 1959 zijn wij gefocust op de beste kwaliteit vloeren en luisteren wij naar uw wensen.

Zelf opgeleide monteurs

Doordat onze monteurs zelf zijn opgeleid zorgen wij ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Uw vloer op maat

Elke vloer is anders daarom luisteren we altijd aandachtig naar wat u precies wilt. Op basis hiervan geven wij graag advies.

Traprenovatie vanaf €1.950,-

Na jaren plezier van uw houten vloer te hebben gehad kan het voorkomen dat u graag een andere uitstraling wil, of dat de vloer toe is aan een schuurbeurt. Bijna alle houten vloeren kunnen namelijk enkele malen geschuurd worden. Hiermee worden deukjes, krassen en vervuiling verwijderd en kan er in veel gevallen gekozen worden voor een gehele andere uitstraling. Bij complete renovaties is het zelfs mogelijk om planken met te grote beschadigingen te vernieuwen of eventueel stukken vloer aan te leggen.

 Ook is het natuurlijk mogelijk om uw trap een nieuwe, frisse look te geven. Eventueel zelfs in exact de zelfde sfeer en uitstraling als de vloer.
Dankzij enkele speciale traprenovatie producten is elke trap weer als nieuw te maken. Dit kan met hout, maar ook met laminaat en pvc producten.

Afspraak maken Afspraak
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then