afspraak maken?

Traprenovatie kan altijd met hout, laminaat of pvc

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die een traprenovatie kan realiseren met hout, laminaat of pvc? Dan bent u bij Biggelaar Parket aan het juiste adres. Door dagelijks gebruik heeft een trap behoorlijk wat te leiden. De specialisten van Biggelaar Parket kunnen uw trap weer als nieuw maken door deze te bekleden met hout, laminaat of zelfs pvc.

Neem contact opAfspraak maken

Reken af met gebruikssporen door middel van een traprenovatie met hout, laminaat of pvc

In veel woningen is de trap vaak een vergeten onderdeel. Terwijl juist een trap een geweldig staaltje vakwerk uit kan stralen. Na jaren van flink gebruik kan een trap natuurlijk gebruikerssporen vertonen. Opnieuw schuren en aflakken is vaak lastig door de vele hoekjes en het is bovendien erg veel werk. Bij Biggelaar Parket kunt u ervoor kiezen om uw trap weer als nieuw te laten zijn door deze te bekleden met hout, laminaat of tegenwoordig zelfs pvc tijdens een traprenovatie. Vooral bij traprenovaties met hout zijn de mogelijkheden oneindig. Dankzij onze eigen spuiterij hebben wij de mogelijkheid uw trap in elke gewenste kleur te leveren. Op deze manier worden zelfs trappen die tientallen jaren oud zijn omgetoverd tot ware eyecatchers. Onze monteurs hebben in de afgelopen jaren al vele trappen getransformeerd tot echte stukken vakwerk.

Laat naast een traprenovatie ook uw vloeren renoveren

De monteurs van Biggelaar Parket voeren niet alleen traprenovaties uit, maar pakken ook uw houten vloer, pvc vloer of laminaatvloer met liefde aan. Eventueel kan zelfs dezelfde uitstaling van de vloer doorlopen in de trap. Wilt u meer weten over het renoveren van uw trap of vloer? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via ons telefoonnummer 0413 363497, of stuur een e-mail naar info@biggelaarparket.nl. U kunt ook direct online een afspraak maken met een van onze verkopers. Bovendien bent u natuurlijk van harte welkom in onze ruim 400m² grote showroom, waar onze medewerkers al uw vragen over een vloer- of traprenovatie graag beantwoorden.