afspraak maken?

Visgraat parket

Een visgraat, Hongaarse punt of een Versailles patroon; bij Biggelaar Parket is alles mogelijk! Al meer dan 60 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van parket. Inmiddels is de derde generatie binnen ons familiebedrijf actief en staan service en kwaliteit bij ons nog altijd bovenaan. Laat u adviseren door onze enthousiaste medewerkers en maak uw wensen kenbaar voor uw visgraat parketvloer.

Neem contact opAfspraak maken

Oneindig veel mogelijkheden betreft uw visgraat parket

Voor onze ervaren vloerleggers is geen enkel patroon te ingewikkeld. Wenst u een dubbel of enkel visgraat parket te laten leggen? En wilt u de vloer van een bies voorzien? Ook dat is mogelijk! Toch een Hongaarse punt of Versailles patroon? Maak uw wensen kenbaar betreft uw visgraat parket en wij realiseren ze. Breng eens een bezoek aan onze showroom in Veghel en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment. Van houten vloeren en parket tot aan laminaat; wij hebben het allemaal. Ons team staat graag voor u klaar.

U bent altijd welkom in onze showroom

Brengt u een bezoek aan onze showroom? U kunt rekenen op een ruim en hedendaags assortiment en een goed advies. U kunt direct zelf een afspraak maken met een van onze specialisten. Mocht u onder de reguliere openingstijden helaas niet in de mogelijkheid zijn om langs te komen, bel dan gerust naar 0413 363497 om in de avonduren een afspraak te plannen. U kunt ons daarnaast ook bereiken door te mailen naar info@biggelaarparket.nl.