afspraak maken?

Vloeren nabij Limburg

Bent u op zoek naar een partij die een uiteenlopend aanbod aan vloeren verkoopt in Limburg? Breng dan een bezoek aan Biggelaar Parket in Veghel. Hoewel we niet in Limburg gevestigd zijn, is het zeker de moeite waard om voor uw vloeren bij ons langs te gaan. De mogelijkheden bij ons zijn namelijk eindeloos. Dit komt omdat we over een uitgebreide werkplaats en spuiterij beschikken. Hier kunnen we elke vloer de gewenste uitstraling en kleur geven.

Neem contact opAfspraak maken

Ontdek de vloeren die wij in Limburg leveren

Breng een bezoek aan onze 400m² grote showroom in Veghel om de vloer van uw dromen uit te zoeken. Gaat u voor authentieke uitstraling door middel van een houten vloer? Of kiest u voor een moderne pvc vloer? Denk er ook alvast goed over na of u vloerverwarming wenst of niet. Natuurlijk staat ons personeel voor u klaar om u te helpen bij het maken van de keuze. Zij geven u deskundig advies, gebaseerd op uw wensen.

Wij komen de vloeren vakkundig leggen bij u thuis in Limburg

Heeft u de vloeren van uw dromen gevonden? Dan kunt u bij ons een offerte aanvragen voor het kopen en laten leggen van de vloer. Onze professionele vloerleggers komen graag bij u thuis langs om de vloeren vakkundig te leggen. Ze werken snel en nauwkeurig, zodat u in een korte termijn al kunt genieten van uw nieuwe vloer. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0413 363497 of een e-mail te sturen naar info@biggelaarparket.nl.