afspraak maken?

Vloerverwarming met een houten vloer

Wist u dat vloerverwarming en -verkoeling tegenwoordig uitstekend samengaan met een houten vloer? Natuurlijk wilt u de energiekosten zo laag mogelijk houden. Daarom kiest u voor een parketvloer van Biggelaar Parket. Door een houten vloer op vloerverwarming aan te brengen, straalt de vloer niet alleen warmte en sfeer uit, maar is het ook aangenaam onder de voeten. Loop gerust eens binnen in onze ruime showroom in Veghel en laat u adviseren door onze enthousiaste en deskundige medewerkers.

Neem contact opAfspraak maken

Vloerverwarming in combinatie met een houten vloer? Ja, het kan!

Dankzij nieuwe technieken, zoals samengestelde vloeren als een duoplank, en de grote veranderingen in soorten vloerverwarming is een houten vloer uitstekend toe te passen op vloerverwarming, of zelfs vloerkoeling! Meerdere speciaal ontworpen producten bieden zelfs zeer lage rc-waardes, wat bepalend is voor het rendement van de vloerverwarming. Een veelgebruikte houtsoort voor vloeren in combinatie met vloerverwarming is eiken. Een eiken vloer is namelijk erg goed te kleuren door middel van vele verschillende behandelingen en blijft kleurvast in combinatie met vloerverwarming. Natuurlijk zijn ook andere houtsoorten dan eiken uitstekend geschikt voor vloerverwarming en zijn ook deze leverbaar in een twee- of drielaags systeem.

Een win-winsituatie

Ziet u het al voor u? In de koude wintermaanden gewoon met blote voeten over uw vloer kunnen lopen? Daarnaast profiteert u van een ander groot voordeel. Omdat de vloer gelijkmatig verwarmd wordt, bespaart u flink op uw energiekosten. Optimaal comfort én kostenbesparing: een echte win-winsituatie. Bent u geïnteresseerd in een houten vloer op vloerverwarming? Wij vertellen u er graag meer over!

Kom langs in de showroom

Gaat u voor een eiken houten vloer in combinatie met vloerverwarming of wilt u liever een andere houtsoort op uw vloerverwarming aanbrengen? Of wenst u toch liever een vloer van laminaat of pvc? Kom gerust eens naar onze showroom in Veghel of maak direct zelf een afspraak met een van onze verkopers. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0413 363497 of te mailen naar info@biggelaarparket.nl. Van maandag tot en met zaterdag staat ons team voor u klaar. Bent u niet in de gelegenheid om gedurende de openingstijden langs te komen? Geen probleem! Dan plannen we gewoon een afspraak in de avonduren voor u in.