afspraak maken?

Houten vloeren in Limburg

Bent u op zoek naar houten vloeren en woont u in Venlo, Venray of ergens anders in Limburg? Dan bent u bij Biggelaar Parket in Veghel aan het juiste adres. Hoewel onze showroom met vele prachtige vloeren zich niet in Limburg bevindt, heeft Biggelaar Parket al vele mooie houten vloeren geplaatst in Limburg. U bent in een hand omdraai in één van de mooiste showrooms van Nederland om vele prachtige vloeren te bewonderen. Bovendien kunt u er bij ons op rekenen dat u uitgebreid advies ontvangt en dat al uw vragen beantwoord worden.

Neem contact opAfspraak maken

De houten vloeren in uw pand in Limburg op maat gemaakt

In onze showroom in Veghel, net over de grens van Limburg, kunt u een uiteenlopend assortiment aan houten vloeren bekijken. Hier vindt u de standaardbreedtes, lengtes en bewerkingen. Voldoen deze standaard houten vloeren echter niet aan uw wensen en wilt u de houten vloeren in uw pand of woning in Venlo of Venray graag op maat laten maken? Dat is voor ons geen probleem. Omdat we beschikken over een uitgebreide werkplaats en spuiterij is geen enkele wens onmogelijk. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan gaan wij voor u aan de slag.

Houten vloeren, pvc en vele andere soorten vloeren vlak bij Limburg

Natuurlijk kunt u ook voor andere soorten vloeren terecht in onze 400m² grote showroom. Vanaf Venlo en Venray rijdt u in nog geen uur naar Veghel toe om ons aanbod aan houten vloeren, pvc, laminaat en parket te bekijken. Bovendien zijn we gespecialiseerd in (trap)renovatie en vloerverwarming en kunnen we elke vloer leggen op de manier die u wenst. Heeft u hier vragen over? Dan staat ons personeel voor u klaar.

Maak een afspraak met een specialist

Lukt het u niet om tijdens de openingstijden bij ons langs te komen? Maakt u zich dan geen zorgen. We plannen dan graag een moment met u in waarop u wel kunt. Zo hoeft u zich niet te hoeven haasten vanuit Venlo of Venray om voor sluitingstijd bij ons langs te komen. Voor het maken van een afspraak of voor het stellen van vragen neemt u contact met ons op. Bel naar 0413 363497 of mail naar info@biggelaarparket.nl.