afspraak maken?

Parketvloer nabij Kerkdriel

Wilt u een parketvloer in uw woning in de omgeving van Kerkdriel laten leggen, maar heeft u nog geen betrouwbare specialist gevonden? Biggelaar Parket maakt graag kennis met u. Met ruim 60 jaar ervaring kennen wij alle ins en outs van parket en bent u altijd verzekerd van een prachtig resultaat! Kom langs in onze showroom in Veghel en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers.

Neem contact opAfspraak maken

Een parketvloer in Kerkdriel laten leggen

Onze ervaren vloerleggers komen graag uw parketvloer in Kerkdriel plaatsen, maar voordat het zover is, horen onze vakkundige verkopers graag uw wensen. Heeft u een specifiek legpatroon, afwerking of kleur in gedachten? Maak uw wensen kenbaar en wij zetten ze om naar een tastbaar product. Of u nu een modern, klassiek of landelijk interieur heeft; een parketvloer is altijd een goede keuze! Kom voor inspiratie langs in onze showroom, waar onze medewerkers u graag meer vertellen over de vele mogelijkheden.

De eigenschappen van parket

Een parketvloer onderscheidt zich vooral in de hoge afwerking. Geen enkele andere vloer kan zo strak en mooi afgewerkt worden als een traditionele parketvloer. Denk vooral aan de vele mogelijkheden in patronen (zoals een visgraat) en randafwerkingen (zoals sluitbanden en contrastbiezen). De vloerleggers van Biggelaar Parket beschikken dan ook allemaal over de vaardigheden om parketvloeren vakkundig te plaatsen. Wanneer u voor het hoogwaardige parket van Biggelaar Parket kiest, weet u zeker dat u jarenlang zorgeloos van uw nieuwe vloer geniet. Daarnaast zijn de vloeren ook zeer goed toepasbaar op vloerverwarming. Ervaar de vele voordelen zelf en kies voor een parketvloer in uw woning in Kerkdriel. Heeft u vragen? Stel ze gerust door te bellen naar 0413 363497 of te mailen naar info@biggelaarparket.nl.