afspraak maken?

Verouderd parket

Voor verouderd parket bent u van harte welkom bij Biggelaar Parket. Veel mensen smelten nog altijd bij het zien van een echte robuuste ‘kasteelvloer’. Dit zijn vaak verouderde en ‘versleten’ houten vloeren die al jaren gebruikt zijn. Bij Biggelaar Parket vindt u de mogelijkheid om uw eigen verouderde vloer samen te stellen. Omdat wij over moderne producten en een grote eigen werkplaats en spuiterij beschikken, kan elke vloer geleverd worden in een verouderde look; zowel brede robuuste multiplanken als ambachtelijk traditioneel parket. Bovendien kunt u kiezen uit allerlei verschillende legpatronen, zoals verouderde visgraat en Hongaarse punt.

Neem contact opAfspraak maken

Kies voor sfeer en warmte met verouderd parket

Eenieder stelt andere wensen aan een houten vloer. Ook elke woning vraagt om een vloer die past bij de bouwstijl en het interieur. Daarom zoekt de een een strakke, nette vloer en de ander een vloer die ‘wat meer tegen een stootje kan’. Verouderd parket kan sfeer en warmte brengen, en geeft u bovendien veel gemak. De verouderde looks van deze vloer zorgen er namelijk voor dat een krasje of een deukje er al jaren lijkt te zitten. Een klein ongelukje wordt dus als veel minder vervelend beschouwd.

Kom langs of maak een afspraak

Bij Biggelaar Parket kunt u uw verouderde parketvloer aanschaffen. Door het gebruik van hoogwaardige producten is het onderhouden van uw houten vloer uiterst simpel en kunt u vele jaren met plezier gebruikmaken van uw vloer. Wilt u weten wat Biggelaar Parket voor u kan betekenen? Kom dan gerust eens langs in onze ruim 400m² grote showroom in Veghel en ontdek ons ruime assortiment aan vloeren. Naar wens maakt u direct zelf een afspraak met een van onze verkopers. Wilt u liever een van onze medewerkers persoonlijk spreken, dan kunt u ons bellen via 0413 363497. Daarnaast kunt u ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@biggelaarparket.nl.